Köpvillkor

Priser och Betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

 

Garantier och Service

Skulle smycket inte vara till belåtenhet av någon anledning - hör av dig så försöker vi lösa det! Vid normal användning skall smycket hålla, men om det av någon anledning inte skulle göra det, ber vi dig att höra av dig. Skulle produkten mot förmodan vara skadad vid mottagandet, kontakta oss omgående via kontaktformuläret eller molajadesign@gmail.com så att vi kan åtgärda det!

MoLaja Design ansvarar för eventuell skada som uppstått vid leverans, men är inte ansvarig för fel som orsakats av att varan inte vårdats korrekt.

 

Byten, Ångerrätt och Returer

Ångerrätt och returrätt gäller i 14 dagar enligt konsumentskyddslagen. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot smycket och produkten ska vara oss tillhanda inom 14 dagar om du önskar byta din produkt eller ångrar ditt köp. Bifoga ordernummer, namn och adress.

Returer sker på din egna bekostnad utom om smycket är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket.

Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. Bytesrätten gäller ej specialbeställda produkter utöver ordinarie sortiment. Byten och returer hanteras inom 10 arbetsdagar.

Returadress:

MoLaja Desgn
Förlandagränd 13
125 72 Älvsjö

När du utnyttjar din ångerrätt är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av vårdslöshet förlorar du ångerrätten.

Om du har utnyttjat din ångerrätt, betalar vi tillbaka det du har betalat för smycket snarast, eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot smycket och meddelandet om att du ångrat dig.