About MoLaja Design

Hej,

Jag heter Elin och är skaparen bakom MoLaja Design. Det började med en stark längtan efter mer utrymme för kreativitet, att få göra något bara för mig. Med små barn, heltidsjobb och allt som hör där till, tappade jag för en stund bort det som fyller på energi. Fann det på nytt bland pärlorna. Så länge jag kan minnas har jag pysslat, pärlat och älskat smycken, och nu tog jag mig inte bara tiden, utan tillåtelse att snöa in ordentligt :)

2017 startade jag sen mitt lilla företag som jag benämner en ”slow business”. Lusten, glädjen och kreativiteten är det viktigaste. Det andra får gå i sin egen makliga takt. 

MoLajas smycken har en bohemisk touch och ofta återkommer färger som orange, turkos och rosa. I de flesta kollektioner används olika tekniker inom pärlsömnad men på MoLajas alldeles egna lilla vis. 

I den kreativa processen är det lika roligt att utveckla en ny design som att välja de rätta färgerna och hitta passande smyckesdelar och material. Ibland får, tvärtom, någon speciellt inköpt pärla eller ett fynd styra processen och den slutliga designen. 

Med stolthet använder jag alltid pärlor och material av god kvalitet samt smyckesdelar i 925 sterling silver. De små glaspärlorna som återkommer är från en av Japans äldsta tillverkare och av absolut toppkvalitet.

Inspiration hittar jag i naturen och framförallt i blommors fantastiska mönster och färger. Blommor är min andra passion i livet! Att se vackra färger och mönster som ”stämmer” och blir vackra tillsammans, då uppstår en mindfulness i själen.


Varmt välkommen hit! Hoppas MoLaja Designs smycken kan glädje dig lika mycket som mig.

Elin